برای بهترین نتیجه، آب میوه را روی معده خالی بنوشید و مطمئن شوید که تا حد ممکن تازه است.
هر چه بافت میوه یا سبزی نرم تر باشد، آب آن ضخیم تر تولید می شود.
تخریب آنزیم تقریباً بلافاصله پس از آبمیوه گیری اتفاق می افتد. بنابراین نگهداری آبمیوه خانگی بیش از 24 ساعت توصیه نمی شود.
هر نصف فنجان میوه حدود 60 کالری داشت. بنابراین، 4 تا 5 فنجان آب میوه در هر وعده معادل 480-600 کالری است که به معنی اهمیت سهم حتی هنگام آبگیری است.
آب سبز سرشار از کلروفیل است که به سم زدایی بدن و گردش اکسیژن در بدن کمک می کند. همچنین با کاهش اسیدیته PH بدن را متعادل می کند.
هنگام انتخاب میوهها و سبزیجات خام برای آبمیوه، عباراتی مانند پاستوریزه و هیدروژنه را بررسی کنید زیرا این موارد نشان میدهند که غذا حدود 118 درجه حرارت داده شده است که باعث میشود آنها پخته شوند – نه غذای خام.
برای شفاف شدن آب میوه، لایههایی از پارچه پنیر یا کیسه شیر خشک را فیلتر کنید. با این کار هرگونه کفی که در حین آب میوه گیری تشکیل شده است را نیز از بین می برد.
متخصصان تغذیه مواد غذایی خام جویدن آب خام را توصیه می کنند. هنگام نوشیدن آبمیوه، جویدن باعث فعال شدن عناصر گوارشی در دهان می شود که به جذب آب در بدن کمک می کند.
برای متعادل کردن آبمیوه با پروتئین، متخصصین تغذیه پیشنهاد می کنند شیر بادام، ماست یونانی، دانه کتان یا کره بادام زمینی را اضافه کنید.
پزشکان توصیه می کنند قبل از وارد کردن آب میوه در رژیم غذایی با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی صحبت کنید تا از تداخلات احتمالی غذا و دارو جلوگیری کنید. به عنوان مثال مقادیر زیاد مواد غذایی سرشار از ویتامین K (مانند اسفناج و کلم پیچ) ممکن است با برخی از داروهای ضد انعقاد خون تداخل داشته باشند.
برای بهترین نتایج آبمیوه گیری، از سبزیجات تازه و ترد استفاده کنید. اگر نیاز به فریز کردن محصولات تازه دارید، از محصولات منجمد ظرف 2 تا 3 ماه برای بهترین طعم آبمیوه استفاده کنید.
آبمیوه گیری فیبر را از غذا حذف می کند. بنابراین، متخصصان تغذیه جایگزینی وعدههای غذایی معمولی را با آب میوهها به جز برنامههای کاهش وزن کوتاه مدت یا پاکسازی توصیه نمیکنند.
آبمیوه گیری فیبر را از میوه ها و سبزیجات حذف می کند زیرا بدن قند فروکتوز را از آب میوه به راحتی جذب می کند که می تواند سطح قند خون را مختل کند.
سبزی هویج، سبزی ریواس یا پوست پرتقال و گریپ فروت حاوی مواد سمی هستند. بنابراین، این سبزی ها و پوست ها نباید آب گرفته شوند.
آب پاپایا یک کمک عالی به هضم است. زنجبیل که به آرامش دستگاه روده و کلم کمک می کند، به پاکسازی مواد زائد معده و روده های فوقانی کمک می کند و هر دو قدرت گوارشی بیشتری را فراهم می کنند.
آب کلم بروکلی می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
آب نارگیل منبع غنی از الکترولیت ها است که به مبارزه با کم آبی ناشی از اسهال خونی، وبا و آنفولانزا کمک می کند.
با خوردن یک سیب کامل، می توانید تا 15 برابر مقدار فیبر نوشیدنی آب سیب را دریافت کنید.