کتاب Salt, Fat, Acid, Heat نمک، چربی، اسید، حرارت

پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز و برنده جایزه جیمز ریش 2018 برای بهترین کتاب آشپزی عمومی و چندین جایزه کتاب آشپزی IACP

به عنوان یکی از بهترین کتاب های سال 2017 توسط: NPR، BuzzFeed، The Atlantic، The Washington Post، Chicago Tribune، Rachel Ray Every Day، San Francisco Chronicle، Vice Munchies، Elle.com، Glamour، Eater، Newsday، Minneapolis Star Tribune، Seattle Times، Tampa Bay Times، Tasting Table، Modern Farmer، Publishers Weekly و غیره.

یک کلاس کارشناسی ارشد رویایی جدید در آشپزی که دهه ها تجربه حرفه ای را تنها به چهار عنصر ساده تقطیر می کند، از زنی که توسط آلیس واترز “معلم آشپزی بزرگ بعدی آمریکا” معرفی شده است.

در سنت لذت آشپزی و نحوه پختن همه چیز، نمک، چربی، اسید، گرما، یک رویکرد جدید جاه طلبانه برای آشپزی توسط یک صدای اصلی آشپزی جدید است. ثمین نصرت، سرآشپز و نویسنده، به همه از سرآشپزهای حرفه ای گرفته تا بچه های دبیرستانی تا نویسنده مایکل پولن، آشپزی را با استفاده از فلسفه انقلابی و در عین حال ساده اش آموزش داده است. در استفاده از تنها چهار عنصر مسلط شوید – نمک، که طعم را افزایش می دهد. چربی، که طعم را ارائه می دهد و بافت ایجاد می کند. اسید، که طعم را متعادل می کند. و گرما، که در نهایت بافت غذا را تعیین می کند – و هر چیزی که بپزید خوشمزه خواهد بود. نمک، چربی، اسید، گرما با توضیح چگونگی و چرایی آشپزی خوب، به نسل جدیدی از آشپزها می آموزد و الهام می بخشد که چگونه با اطمینان تصمیمات بهتری در آشپزخانه بگیرند و غذاهای خوشمزه را با هر ماده، در هر مکان و در هر زمان بپزند.

تکرار سفر خود ثمین از مبتدی آشپزی به سرآشپز برنده جایزه، نمک، اسید چرب، گرما بلافاصله فاصله بین آشپزخانه های خانگی و حرفه ای را پر می کند. ثمین با روایتی جذاب، قدم‌های مصور و رویکردی ساده‌تر به علم آشپزخانه، چهار عنصر آشپزی خوب را برای همه ابهام می‌کند. به قانون 100 دستور العمل ضروری – و ده ها تنوع – مراجعه کنید تا درس ها را عملی کنید و وینیگرت های روشن و متعادل، سبزیجات کباب شده کاملاً کاراملی شده، گوشت های لطیف سرخ شده و خمیرهای شیرینی سبک و پوسته پوسته درست کنید.

شامل 150 تصویر و اینفوگرافیک که اطلسی به دنیای طعم و مزه توسط تصویرگر مشهور Wendy MacNaughton نشان می دهد، نمک، چربی، اسید، گرما قطب نمای شما در آشپزخانه خواهد بود. این کتاب که قرار است یک کتاب کلاسیک باشد، ممکن است آخرین کتاب آشپزی باشد که تا به حال به آن نیاز خواهید داشت.

با پیشگفتار مایکل پولان.

کتاب Salt, Fat, Acid, Heat نمک، چربی، اسید، حرارت

نویسنده‌: ثمین نصرت Samin Nosrat

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب Salt, Fat, Acid, Heat نمک، چربی، اسید، حرارت”
دکمه بازگشت به بالا