مارک کورلانسکی Mark Kurlansky

تالار گفتگو زوم تر ورود به تالار گفتگو زوم تر

مارک کورلانسکی (7 دسامبر 1948) روزنامه‌نگار و نویسنده آمریکایی غیرداستانی است. او تعدادی کتاب داستانی و غیرداستانی نوشته است. کتاب او در سال 1997 با عنوان «کد: بیوگرافی ماهی که دنیا را تغییر داد» (1997)، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های بین‌المللی بود و به بیش از 15 زبان ترجمه شد. کتاب او «عدم خشونت: بیست و پنج درس از تاریخ یک ایده خطرناک» (2006) برنده غیرداستانی جایزه صلح ادبی دیتون در سال 2007 بود.

مارک کورلانسکی Mark Kurlansky روزنامه نگار و نویسنده آمریکایی

کورلانسکی در 7 دسامبر 1948 در هارتفورد، کانکتیکات به دنیا آمد.او در دانشگاه باتلر تحصیل کرد و در سال 1970 مدرک لیسانس گرفت/ از سال 1976 تا 1991 او به عنوان خبرنگار در اروپای غربی برای میامی هرالد، فیلادلفیا اینکوایرر، و در نهایت بین المللی هرالد تریبون مستقر در پاریس کار کرد. او در سال 1982 به مکزیک نقل مکان کرد و در آنجا به روزنامه نگاری ادامه داد. در سال 2007 او به عنوان نویسنده در کالج Baruch Harman نامگذاری شد.

کورلانسکی اولین کتاب خود را با عنوان قاره جزایر در سال 1992 نوشت و چندین کتاب دیگر را در طول دهه 1990 نوشت. سومین اثر غیرداستانی او، Cod: A Biography of the Fish that Changed the World، در سال 1998 برنده جایزه جیمز ریش شد.این کتاب به پرفروش ترین کتاب بین المللی تبدیل شد و به بیش از 15 زبان ترجمه شد. کار و سهم او در هویت و فرهنگ باسک در سال 2001 به رسمیت شناخته شد، زمانی که انجمن مطالعات باسک در آمریکا او را به تالار مشاهیر باسک معرفی کرد. در همان سال سفیر افتخاری دولت باسک به او اعطا شد.

نوشته های مشابه

کورلانسکی در نوجوانی امیل زولا را «قهرمان» خود نامید و در سال 2009 یکی از رمان‌های زولا به نام «شکم پاریس» را ترجمه کرد که موضوع آن بازارهای غذای پاریس است.

کتاب کورلانسکی در سال 2009، غذای یک سرزمین جوان، با عنوان فرعی طولانی “پرتره ای از غذاهای آمریکایی – قبل از سیستم بزرگراه ملی، قبل از رستوران های زنجیره ای، و قبل از غذای منجمد، زمانی که غذای کشور فصلی، منطقه ای و سنتی بود – از فایل‌های WPA گم‌شده»، جزئیات غذاهای آمریکایی در اوایل قرن بیستم را نشان می‌دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا